Itsepalveluhallin varaus

MAKSAMINEN

 
Maksakaa arvioimanne käyttöaika tai vähintään aloitusmaksu (30 min / 7,5€) ennen hallin käyttöä sekä välittömästi käytön jälkeen ylimenevä aika omalla laitteellanne tai hallissa olevalla tietokoneella. Maksun jälkeen saatte sähköpostiinne henkilökohtaisen ovikoodin joka on voimassa 7 vrk tilauspäivästä, (koodin käytöstä jää sähköinen merkintä), ongelmatapauksissa valvomohenkilökunta voi avata oven myös etänä. OVIKOODIA EI SAA LUOVUTTAA EDELLEEN. Suosittelemme käyttämään harkintaa tarvitsemanne ajan arvioinnissa, sillä liikaa maksettua aikaa ei palauteta.

Halliin voi ajaa heti kun vähintään minimimaksu on maksettu ja siellä on tilaa, tarkka ajanvaraus on valitettavasti mahdotonta toteuttaa, koska huoltoihin tarvittavan ajan arvioiminen on monessa tapauksessa mahdotonta. Mikäli haluatte varmistuksen että halli on varmasti heti vapaa, niin pyydämme tiedustelemaan asiaa tekstiviestillä, lähettäkää viesti "pesuhalli rk" tai "nosturihalli rk" numeroon 044 236 4005 niin saatte "vapaa" viestin heti kun halli on käytettävissä. HUOM! laittakaa viesti vain jos olette todella tulossa halliin, järjestelmä ei toimi jos tulee useita kyselyitä samaan aikaan ja oikeat jonottajat kärsivät turhaan. Voitte myös tiedustella asiaa puhelimitse edellämainitusta numerosta. Maksettuanne voitte myös käydä paikanpäällä katsomassa onko halli vapaana ja mikäli se on varattu voitte tiedustella käyttäjiltä mahdollista hallin vapautumisaikaa.

TYÖKALUT PAIKOILLEEN JA HALLI SIISTIKSI KÄYTÖN JÄLKEEN, KIITOS

Varsinkin nosturihallin työkaluhävikki ja sotkuisuus aiheuttavat jatkuvia valituksia muilta käyttäjiltä

Kaikkien viihtyvyyden ja töiden sujumisen kannalta on tärkeää että työkalut palautetaan omille paikoilleen ja halli siivotaan käytön jälkeen

Tulemme jatkossa laskuttamaan puuttuvat työkalut käyttäjältä jonka vuorolla ne hävisivät (50€ noutomaksu + työkalun hinta). Työkalut eivät luonnollisestikaan ole ikuisia eikä särkyneitä työkaluja laskuteta mikäli saamme txt tai sähköposti-ilmoituksen ennen käyttäjän poistumista. Siivousmaksu 50€ tullaan myöskin jatkossa perimään jos tavarat eivät löydä paikoilleen ja tilaa ei siivota käytön jälkeen. Jos tämäkään ei toimi tulemme mahdollisesti poistamaan kaikki työkalut ja tarjoamme vain tilat käyttäjille.

Toisten sotkuja ei tarvitse kenenkään siivota ellei välttämättä tahdo eikä niistä tarvitse myöskään ilmoittaa sillä tallentavat kamerat ja omavalvontamme hoitaa valvonnan, tällä varmistamme myös ettei asiallisia kävijöitä laskuteta turhaan

 

 

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Itsepalveluhallin aloitusmaksu sis. 30 minuuttia käyttöaikaa. Jos tiedät tarvitsevasi esim. tunnin h..
7,50€
Veroton: 6,05€
  Itsepalveluhallin aloitusmaksu sis. 30 minuuttia käyttöaikaa. Jos tiedät tarvitsevasi esim..
7,50€
Veroton: 6,05€
Itsepalveluhallin yhden tunnin käyttöaika. Jos tiedät tarvitsevasi esim. kaksi tuntia hallia vo..
15,00€
Veroton: 12,10€
  Itsepalveluhallin yhden tunnin käyttöaika. Jos tiedät tarvitsevasi esim. kaksi tuntia..
15,00€
Veroton: 12,10€
  Lisäaika  Syöttäkää hallin käytön lopetettuanne tarvittava määrä lisäminuu..
0,25€
Veroton: 0,20€
  Lisäaika  Syöttäkää hallin käytön lopetettuanne tarvittava määrä lisäminuu..
0,25€
Veroton: 0,20€
Yötarjous klo 21 - 08 välinen aika, 11 tuntia työaikaa alle kolmen tunnin hinnalla ..
40,00€
Veroton: 32,26€
    Yötarjous klo 21 - 08 välinen aika, 11 tuntia työaikaa alle kolmen..
40,00€
Veroton: 32,26€
Jäähdytin- ja jarrunesteiden kierrätys / auto. Säiliöön vain glykolipohjaiset aineet. E..
2,00€
Veroton: 1,61€
Öljyn kierrätysmaksu / auto  Vain moottoriöljyille. Samaan astiaan ei saa kaataa mitä..
2,00€
Veroton: 1,61€
Ehdoissamme on maininta ja asiakkaat ovat tämän tilausvaiheessa hyväksyneet Jos lisäaikaa ei makseta..
10,00€
Veroton: 8,06€

itsepalveluhallit.fi | Sarvivälkkeentie 8 04300 Tuusula | Puh. 044 236 4005 | avoinna ma - su 08 - 21 (myös yöllä erityisehdoin)
2014 - 2020